Uutiset


May 30, 2016

Puistohulmilla ei olla vedetty lonkkaa, vaikka SM-kaudessa onkin pidetty taukoa


Fiestaa on fiksattu uuteen uskoon, koko auto on käyty läpi ja moottori on käynyt Tmi Ari Saarisen hoivassa, jossa se sai täyden huollon.
Kilpuri saa vielä uudet vaatteet, eli maalauksen ja teippauksen, jonka jälkeen onkin aika päästää auto ja Niko Mäkinen irti.
6.-7. kesäkuuta ajetaan Keuruulla AKK Driver Academyn ajoleiri, jonne Mäkinen suuntaa. Sieltä on tarkoitus hakea hyvä tuntuma soralle, ja kunnon fiiliksen heti seuraavana viikonloppuna ajettavaan SM-ralliin. Enset Oy SM-Ralli on sarjan ainoa yksipäiväinen kilpailu.

Rallitauon aikana on tiimi keksinyt toki muutakin ajanvietettä kuin ainoastaan Fiestan iskukyvyn parantamista. Niko ja Vesa Mäkinen päättivät pitää hauskaa isä-poika tyyliin, ja ilmoittautuivat Vesan Historic-luokan Starletilla Mäntsälän kilpailuun. Kaikki alkoi hienosti, Niko piiskasi isänsä huimaan vauhtiin heti ensimmäisellä pätkällä, mutta tekniikkamurheet alkoivat vaivata jo tuolla eekoolla.
Starlet oireili siihen malliin, että pari päätti heittää pyyhkeen kehään hyvin sujuneesta alusta huolimatta. EK:lle tuli kuitenkin luokkapohjat ja yleiskilpailussa Mäkiset olivat keskeyttäessä sijalla viisitoista.

- Tämä ei jää tähän, eli uusiksi otetaan jossain kisassa, kertoo Vesa.


Mäkinen alkaa olla varusmiespalveluksensa kanssa jo ruutulipulla. Kun kesäkauden ensimmäinen ralli on rallailtu, on aamukammassa enää muutama vaivainen piikki.


- Ohi on 16.kesäkuuta, bajamajojen kanssa taistellut Niko kertoo loppusodan melskeen keskeltä.

Yhteistyökumppanit


Puistohulmi Puistohulmi Puistohulmi
     
Maansiirto Maunuksela Puistohulmi