Uutiset


Apr 26, 2018

Custom Truck hyppäsi Mäkisen kelkkaan


Vuonna 1991 Markku Parkkarin perustama, alun perin autojen karjapuskureihin keskittynyt yritys on tukemassa Niko Mäkisen matkaa rallin SM-sarjassa tällä kaudella. Autotallista lähtenyt yritys toimii tällä hetkellä Vähässäkyrössä ja toiminta on laajentunut niin, että putkia taipuu nykyisin usean taitajan voimin moniin erilaisiin tarpeisiin.


- Meille tuli mahdollisuus yrityksen ostoon, kertovat pitkään Custom Truckissa työskennelleet nuoret omistajat Veli-Pekka Lehtimäki ja Klaus Örni. Hommaa on riittänyt, kaksikko toteaa. Uusien yrittäjien on hyvä myös näkyä, vaikka itse yritys onkin jo alueella hyvin tunnettu. Tällä yhteistyösopimuksella saadaan näkyvyyttä Nikon kautta, ja samalla voimme tukea toista nuorta kohti päämäärää, SM-mitalia, joten tartuttiin tähän, uudet yrittäjät Lehtimäki ja Örni  kertovat.


Niko Mäkinen on tällä hetkellä rallin SM-sarjassa SM3-luokassa toisena, ja taistelee vahvasti mitalista. Seuraava osakilpailu ajetaan toukokuussa Kouvolassa ja kesäkuun puolivälissä on vuorossa Mäkisen kotiralli, kun karavaani saapuu Pohjanmaan lakeuksille.


- Kausi meni talven osalta hyvin, nyt panostetaan kaikin voimin kesään.  Tuntuu hienolta saada Custom Truck mukaan meidän porukkaan, sillä kuten heilläkin, myös meidän tiimillä satsataan tosissaan menestyksekkääseen tulevaisuuteen, Mäkinen kertoo.

Custom Truck kotisivut ja Facebook 

Yhteistyökumppanit


Puistohulmi Puistohulmi Puistohulmi
     
Maansiirto Maunuksela Puistohulmi