Uutiset


Feb 26, 2015

Niko Mäkinen lähtee tavoittelemaan puhdasta suoritusta RSJM toisesta osakilpailusta RSJM 2. osakilpailu Limingassa 28.2.2015 on aivan oven takana, ja sieltä Niko Mäkinen lähteekin hakemaan mahdollisimman ehjää ja puhdasta suoritusta.

 Tavoitteet ovat nyt korkeimmalla korokkeella ja kilpailuun lähdetään päättäväisin ja varmoin mielin. 

"Ollaan saatu nyt autoon huomattavasti parempi tuntuma, kuin mitä se oli Peurungan kauden avaukseen lähtiessä. Ajettiin Akk Driver Academyn ajoleirillä Keuruulla 14.-15.2. paljon hyviä kilometrejä mm. Jukojärven pätkällä. Ajovalmentaja Matti Rantaselta saatiin jälleen uusia hyviä neuvoja, mitä täytyy koittaa hyödyntää ja opetella lisää. Saatiin me autoakin jonkinverran säädettyä paremmaksi siitä, mitä se siellä Peurunka rallissa oli."  Mäkinen summaa. 

Jää myös mielenkiintoiseksi nähtäväksi, millaisessa kunnossa Limingan tiestö on ja että minkälaisen sään se suosii.  

"Nyt pitäisi vain saada ehjä suoritus ja ajaa varmasti, mutta lujaa ja mahdollisimman hyvin sijoituksin maaliin saakka. Voittoa me tietenkin lähdetään tavoittelemaan, eikä pumppailemaan. Oikea jalka suoraksi ja katsotaan sitten mihin se sitten riittää." Mäkinen naurahtaa.

 Mäkisellä on aivan nurkan takana tulossa myös ensimmäinen nuottikilpailu, SM Pohjanmaa Ralli 6.-7.3. minne hän lähtee uuden kartanlukijan kanssa. Asiasta lisää myöhemmin.

Yhteistyökumppanit


Puistohulmi Puistohulmi Puistohulmi
     
Maansiirto Maunuksela Puistohulmi